Teamfoto Viking Elektra
Stroomstoring Hillegom Wij staan in Hillegom voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Hillegom, hoofdvestiging Alphen aan den Rijn

Stroomstoring Hillegom

Ervaart u een stroomstoring in Hillegom en heeft u direct hulp nodig? Onze ervaren elektriciens zijn direct beschikbaar om spoedklussen aan te pakken! Onze deskundige personeel heeft razendsnel de reden van uw stroomstoring ontdekt en verholpen.

Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend het is om zonder stroom in huis te zitten. De koelkast werkt niet, u kunt niet op de computer werken en mogelijk doet de verwarming het niet. Met regelmaat zijn onze monteurs onderweg en kunnen snel bij u aanwezig zijn.

Heeft u met spoed een elektricien nodig voor een stroomstoring in Hillegom? Bel naar 0172 239 417 om direct een medewerker aan de lijn te krijgen. Zo zorgen we ervoor dat u snel weer de essentiële voorzieningen in huis tot uw beschikking heeft!

Elektra storing Hillegom snel verholpen

Bij meldingen van een elektra storing in Hillegom streven wij ernaar om deze zo snel mogelijk verholpen te hebben. Als de stroom niet goed werkt, is dat heel vervelend, dat realiseren wij ons bij Viking Elektra goed. Wanneer de storing niet lang duurt, kunt u weer snel verder met wat u belangrijk vindt.

Natuurlijk lukt het ons helaas niet om elke storing direct op te lossen. Het kan voorkomen dat de oorzaak van het probleem wat complexer is of dat er plotseling meer drukte is dan gebruikelijk. U kunt erop rekenen dat we al onze inspanningen richten op een snelle en goede hulpverlening.

Stekkerproef

Het kan gebeuren dat een stroomstoring ten onrechte als kortsluiting wordt gezien. Het probleem schuilt hier niet in de toelevering of verdeling van elektriciteit. Kortsluiting wordt vaak namelijk veroorzaakt door een specifiek apparaat.

Voer een eenvoudige stekkerproef uit om te ontdekken of er kortsluiting is en dit te verhelpen. Voer een stekkerproef uit om de oorzaak van het probleem te identificeren en isoleren. Meer weten over het uitvoeren van een stekkerproef? Klik hier voor de uitleg.

In Hillegom is Viking Elektra snel ter plaatse bij een stroomstoring.

Spoed storingsdienst Viking Elektra

Ons team staat direct paraat met een spoeddienst die gericht is op het verhelpen van storingen. Met Viking Elektra wordt de storing snel verholpen door onze professionele storingsmonteurs, zodat u snel weer gebruik kunt maken van elektriciteit. Met Viking Elektra wordt de storing snel gedetecteerd en hersteld.

Als het ons niet zelf wil lukken om iemand naar de storingsdienst te sturen, Wij hebben een ruim netwerk van direct beschikbare elektriciens die u meteen kunnen bijstaan bij deze klus. Waarom nog aarzelen? Bel nu met 0172 239 417 voor onmiddellijke hulp bij uw stroomstoring.

Stroomstoring in huis: mogelijke oorzaken

Er kunnen diverse redenen zijn voor een stroomstoring in uw huis. Dit maakt het vaak ingewikkeld om zelf te bepalen waar de storing vandaan komt en hoe deze opgelost kan worden. Er zijn echter enkele dingen die u vooraf kunt onderzoeken om zo snel en goed mogelijk ondersteund te kunnen worden.

Doe als eerste stap een stekkerproef. Probeer de groep opnieuw in te schakelen door eerst de stekkers van de uitgevallen groep uit het stopcontact te halen. Als het lukt, plaatst u de stekkers één voor één weer in het stopcontact, totdat de groep opnieuw uitvalt.

Als dit niet werkt of als de stroom helemaal uitvalt? Onderzoek ook of uw buren stroom hebben. Als uw buren ook in het donker zitten, kan de netbeheerder de boosdoener zijn.

Als de stroomuitval door de netbeheerder wordt veroorzaakt, kan een elektricien helaas niet interveniëren. Na contact met de netbeheerder voor een melding is het enkel een kwestie van geduldig wachten op het herstel van de stroom. Het is nu slechts een kwestie van geduldig wachten totdat de stroom terugkeert.

Laat Viking Elektra uw stroomuitval oplossen

Krijgt u thuis te maken met een uitgevallen groep of zelfs met een totale stroomstoring? Mocht het probleem niet voorkomen bij een aangesloten toestel of de netbeheerder, dan staan de vakkundige elektriciens van Viking Elektra direct ter beschikking. Onze bekwame elektriciens van Viking Elektra zijn snel ter plaatse om u bij te staan.

Onze hulpverleners zijn constant onderweg om snel ter plaatse te zijn bij spoedeisende klussen. Als u direct hulp nodig heeft bij stroomstoring, bel dan naar 0172 239 417 en wij zorgen ervoor dat een monteur snel ter plaatse is voor hulp. Daardoor kunt u snel weer gebruik maken van de stroomvoorzieningen in uw woning.

Veel gestelde vragen

Wat is de tijdspanne waarin een koelkast koud blijft bij stroomuitval?

Meestal blijven koelkasten tussen de 12 en 24 uur koud, al kan dit per apparaat verschillen. Het is cruciaal om de koelkast zo koud mogelijk te houden door deze zo min mogelijk te openen.

Hoe lang blijven de inhoud van een vriezer goed bevroren zonder stroom?

Eten dat diepgevroren is, blijft ongeveer 24 uur bevroren in een vriezer die niet is aangesloten op het stopcontact. Voor het behouden van de kou is het verstandig om de vriezer niet te openen.

Hoe kan ik zelf handelen bij een stroomstoring in huis?

Bij stroomuitval kunt u het beste eerst een stekkerproef uitvoeren. Kijk eveneens of de schakelaar in de groepenkast omhoog kan worden gezet en of uw buren nog elektriciteit hebben.

Viking Elektra staat voor u klaar in Hillegom
Over ons

Viking Elektra is al enkele jaren de elektricien voor klanten in de regio Noord - Zuid Holland en Utrecht. Ondanks het feit dat wij al vele tevreden klanten hebben mogen helpen, is... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0172 239 417

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Viking Elektra

Viking Elektra is al enkele jaren de elektricien voor klanten in de regio Noord - Zuid Holland en Utrecht. Ondanks het feit dat wij al vele tevreden klanten hebben mogen helpen, is elke nieuwe opdracht speciaal voor ons. Door onze jarenlange ervaring zijn wij allround in het vak en hebben wij een goede naam opgebouwd in de bouwwereld. Onze sterkste troeven zijn vakkundigheid en eerlijkheid. Onze offertes zijn dan ook altijd gespecificeerd en goed leesbaar voor de klant.


Openheid en transparantie, dat vinden wij belangrijk!


VCA,NEN 3140,NEN 1010,Keurmerk ConsuBeter

Reviews van Viking Elektra

Door Berry
Op 28 maart 2024
10

Echt vakmannen. Ik moest extra groepen laten trekken naar mijn keuken en krachtstroom aan laten leggen voor een nieuwe kookplaat. We konden niet laten in frezen omdat de keuken al gestuckt was dus moest er een andere oplossing worden gevonden. Daarbij is er een perfecte oplossing gevonden. Ook hebben ze gelijk mijn meterkast gefatsoeneerd qua bekabeling alles netjes weggewerkt en getest wat niet op de factuur stond. Tauhied is echt een vriendelijke man die overal bij meedenkt en de beste oplossing zoekt voor de klant. Zeker een aanrader voor iedereen die een goede en betaalbare elektricien zoekt.

Door M.M
Op 1 maart 2023
10

Wij hebben een nieuwe inductie kookplaat gekocht. De schema klopte niet en de monteur/elektricien kon toch de bedrading goed aanleggen. Eindelijk kon ik weer eten koken. Bedankt

Door B.V.D.S
Op 17 februari 2023
10

Ik heb mijn stoppenkast laten vervangen door Viking Elektra. Ze waren erg behulpzaam, reageerden snel en gaven goed advies. Inmiddels geniet ik zo'n twee maanden van mijn nieuwe stoppenkast.

Door A.D.J
Op 15 februari 2023
10

Tauhied communiceerde super goed over planning en wijzigingen na de offerte, iets wat ik zeer waardeerde. Daarnaast verrichte hij zijn werk voor een goede prijs en is het werk wat hij deed goed verricht. Ik raad 'm aan!

Door J.P
Op 22 december 2022
10

Viking Elektra converted my apartment to 3-phase so I could purchase an induction stove. Tauheid was very responsive and patient with my (many, many) questions and took the time to make sure I understood what was needed for this conversion. He even went above and beyond, helping me apply for the conversion with the grid manager, Liander. He provided and estimate of costs and the final price was exactly as reflected in the estimate. We scheduled a time and he arrived promptly and completed the job thoroughly and professionally. I highly recommend Viking Elektra.

Door J.A
Op 28 september 2022
10

Afgelopen zaterdag de voorbereidingen getroffen en maandag alles geïnstalleerd en afgemaakt. Doordat wij met een deadline zaten heeft Viking toch de ruimte weten te creëren en alles op tijd en netjes bij ons af te ronden. M.T. Ashikali is een aardige elektricien die weet waar het om gaat! Zeker een aanrader voor de volgende klus.

Door R.B
Op 23 augustus 2022
10

Super friendly and professional staff, arrived on time and did a very good job! Highly recommended!

Door Toby Plancius
Op 27 juli 2022
10

Zeer vakkundig en vriendelijke lui. Professioneel, secuur en alles super netjes achtergelaten!

Door Lúthien Merilin
Op 23 juli 2022
10

Snelle en correcte service!

Door Robin
Op 23 juli 2022
10

Viking elektra heeft bij mij een nieuwe hoofdschakelaar geplaatst zodat ik klaar ben voor een 3 fase aansluiting! Hij kon al snel op korte termijn langskomen en heeft nog veel vragen van mij beantwoord naast de hoofdschakelaar. Erg aardige man en doet zijn werk erg goed!

Door M.M
Op 21 juli 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door Marieke van Boven
Op 3 juli 2022
10

Via mijn stiefbroer kwam ik bij Viking Elektra terecht. Bij ons was er een stop doorgebrand en viel continu de stroom uit in ons huis. Tauhied van Viking Elektra kon vrij snel de diagnose stellen dat de oorzaak niet uit ons huis kwam (wat we eerst dachten). We hadden teveel groepen op 1 aardlekschakelaar. Hij heeft nu voldoende aardlekschakelaars per groep erin gezet. Ook de oude aardlekschakelaar bleek verouderd en die is vervangen. En hij heeft een hoofdschakelaar bijgeplaatst, die hadden we er niet tussen zitten. Sindsdien is onze stroom niet meer uitgevallen en voelen we ons weer een stuk veiliger nu het allemaal goed in elkaar zit. Tauhied is goed te bereiken en prijzen werden goed gecommuniceerd. We raden hem zeker aan.

Door Laura Mourus
Op 14 juni 2022
10

Hele fijne en snelle communicatie. Daarnaast denkt Viking Elektra ook mee in oplossingen.

Door N
Op 10 maart 2022
10

Neemt alle tijd voor je vragen, denkt mee en legt helder de mogelijke opties uit. Werkt netjes en secuur en vraagt een keurige prijs. Dikke 10!

Door C.V
Op 4 maart 2022
10

Fijne service gehad van Viking Elektra. Complete meterkast vervangen. Goed en netjes werk gedaan en heeft ons voorzien van alle informatie. Reageert snel op mails en telefoontjes, komt gemaakte afspraken netjes na. Zeer vriendelijk!

Door J.S
Op 24 februari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door L.S
Op 23 februari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door V.W
Op 20 januari 2022
10

Vriendelijk en professioneel. Werkt zorgvuldig en nauwkeurig. Geeft ook advies en is goed bereikbaar. Flexibel en denkt mee waar nodig. Erg prettige ervaring.

Door E.M
Op 20 januari 2022
10

Ik ben echt tevreden. De elekticien heeft perfect zijn werk gedaan, netjes en mooi. Hij was bekwaam en vriendelijk. Super goed.

Door C.D
Op 5 januari 2022
10

Super friendly staff - did the job well and quickly. very happy.

Door R.E
Op 14 december 2021
10

De elektricien van Viking die mij geholpen heeft was snel beschikbaar, zeer professioneel, meedenkend en vriendelijk. Zeer aanvaardbare prijsstelling voor wat er geleverd is.

Door P.C
Op 26 november 2021
10

Afspraak kon snel gemaakt worden en door flexibiliteit van beide zijden op de dag aangepast worden naar een geschikter moment. Na een korte inventarisatie van de situatie werd er snel een oplossing gevonden voor het probleem. Netjes uitgelegd en afgewerkt, inclusief labelen van reeds aangelegde fasedraad met afwijkende kleurstelling. Tevreden over de verleende service.

Door J.B
Op 18 november 2021
10

Ik had kortsluiting in de badkamer bij de wasmachine aansluiting. Meerdere elektriciens gebeld maar niemand had tijd, tot ik Viking Electra vond. De elektricien was onderweg naar Amsterdam maar die klus kon , hij had die klant gebeld, wachten. Hij is direct gekomen en heeft het probleem vakkundig verholpen. Een goede prijs kwaliteit verhouding, complimenten.