Teamfoto Viking Elektra
Werkzaam in Hillegom, hoofdvestiging Alphen aan den Rijn

Groepenkast uitbreiden Hillegom

Denkt u aan het toevoegen van een extra stroomgroep vanwege het gebruik van zware apparatuur of een verstoorde verdeling? Het is verstandig om de groepenkast aan te passen, om verschillende redenen. Bij Viking Elektra wordt de uitbreiding van uw groepenkast in Hillegom snel, voordelig en deskundig afgehandeld; de expert die u zoekt.

Extra groepen aanleggen Hillegom

Als u extra zware apparaten, zoals een koelkast, droger of verwarmingstoestel, wilt toevoegen, kan dit een belasting vormen voor uw huidige stroomgroepen. In dit geval kan het nodig zijn om een extra stroomgroep te installeren om kortsluiting en overbelasting te voorkomen. Ook bij het plaatsen van zonnepanelen is het vereist om een extra groep toe te voegen.

Bij het aanpassen of vernieuwen van uw huis in Hillegom kan het aanleggen van een extra groep een goede oplossing zijn. Het is van belang om te begrijpen dat er maximaal vier groepen mogen worden aangesloten onder één aardlekschakelaar. Een extra karwei kan zijn om ook een aardlekschakelaar toe te voegen.

Heeft u extra stroomgroepen nodig of wilt u deskundig advies hieromtrent? Op zoek naar de juiste hulp? Viking Elektra staat voor u klaar! Onze vakkundig elektriciens hebben alle relevante kennis over groepenkasten en staan voor u klaar om de juiste hulp te bieden en u bij te staan.

Bent u benieuwd naar de beschikbare opties, de noodzaak en de kosten? Neem contact op met Viking Elektra voor meer informatie. Voor vragen of opmerkingen kunt u een bericht achterlaten via het contactformulier op de website. Onze medewerkers zullen spoedig reageren op uw aanvraag. Als u liever belt voor contact, dan is dat een optie! Bel 0172 239 417 voor een snelle verbinding.

Wilt u uw groepenkast uitbreiden? In Hillegom helpt Viking Elektra u graag verder!
Viking Elektra kan u helpen met uw groepenkast in Hillegom

Waarom groepenkast uitbreiden?

Er zijn diverse situaties waarbij het uitbreiden van de groepenkast in Hillegom een slimme oplossing kan zijn. Bijvoorbeeld wanneer u gewend bent om elektrisch te koken en denkt aan een grote Amerikaanse koelkast. Het kan voorkomen dat al uw keukenapparatuur niet meer voldoende stroom krijgt van de keukengroep.

Een extra groep toevoegen aan uw groepenkast kan nodig zijn vanwege het intensieve stroomverbruik in uw huis. Een veelvoorkomend voorbeeld is het gelijktijdig gebruik van een televisiescherm, een muziekinstallatie en verscheidene (spel)computers op dezelfde stroomgroep. Bij veel gelijktijdig stroomverbruik kan het verstandig zijn om de groepenkast uit te breiden voor een betere verdeling van energie op uw stroomnetwerk.

Hoeveel groepen heeft u nodig?

Afhankelijk van uw energieverbruik en hoe de groepen momenteel zijn verdeeld, bepaalt u het juiste aantal stroomgroepen voor in uw huis. Een aanzienlijk aantal huishoudens is uitgerust met een stroomvoorziening die bepaalde kamers bedient. In hedendaagse woningen met tal van zware apparaten kunt u snel vaststellen dat er problemen zijn, zoals in de wasruimte of keuken.

Het inschatten van het ideale aantal groepen voor uw huis vooraf is niet eenvoudig. De omvang van uw gezin kan een doorslaggevende rol spelen bij het bepalen van het aantal benodigde stroomcircuits. In een groot huishouden worden op verschillende plekken in huis regelmatig meerdere apparaten parallel gebruikt.

Neem contact op met onze deskundige elektriciens voor professioneel advies over het aantal groepen dat u nodig heeft. Wij helpen u graag bij het slim verdelen van stroomgroepen op maat van uw behoeften. Zo blijft uw elektriciteitsgebruik ongestoord functioneren.

Laat uw groepenkast uitbreiden door Viking Elektra

Het inschakelen van een ervaren elektricien voor elektrawerk is absoluut aan te raden. Met een specialist die ervaren en deskundig is, bent u verzekerd van veilige installatie en een naadloze werking. Bij Viking Elektra wordt u geholpen door een monteur met uitstekende expertise.

U kunt rekenen op onze expertise bij het op de juiste manier uitbreiden van uw groepenkast in Hillegom. De monteurs van Viking Elektra zullen snel reageren op uw verzoeken en uw wensen zorgvuldig in overweging nemen. Het is eenvoudig om contact met ons op te nemen; bel naar 0172 239 417 of vul het contactformulier in op onze website.

Groepenkast uitbreiden voor krachtstroom

Misschien wilt u wel erg zware elektronische installaties laten plaatsen in uw huis. Hierbij kunt u denken aan een inductiekookplaat, een privésauna of een oplaadpunt voor een elektrische auto. Deze apparaten zijn aanzienlijk zwaarder dan reguliere apparatuur zoals een koelkast of vriezer.

Het is cruciaal om bij het aansluiten van deze apparaten niet alleen een extra groep aan te leggen in de groepenkast. Het correct laten werken van een inductie kookplaat van hoge kwaliteit vereist krachtstroom. Indien u dergelijke apparaten wilt installeren, zijn wij beschikbaar om sterkstroom aan te leggen in uw huis.

Veel gestelde vragen

Is het nodig om de groepenkast te moderniseren?

Mocht er een toename zijn in het elektriciteitsverbruik in uw woning, dan kan het nodig zijn om extra groepen te plaatsen. Soms is het beter om de groepenkast volledig te vernieuwen.

Heb je de mogelijkheid om zelf een extra stroomgroep aan te leggen?

Zonder de juiste kennis en ervaring is het gevaarlijk om met elektriciteit te prutsen. Dit is absoluut niet aan te bevelen voor de veiligheid in uw woning.

Wat is het maximale aantal groepen dat je mag aansluiten in je groepenkast?

Er kunnen maximaal 12 groepen in een groepenkast worden geïnstalleerd. Voor elke hoofdschakelaar in de groepenkast geldt een maximum van 4 groepen die kunnen worden geïnstalleerd.

Welke apparaten vallen onder zware elektronica?

Om overbelasting te voorkomen, plaatst u zware elektronica het best op aparte groepen. Apparaten zoals de vaatwasser, een koel-vriescombinatie, de droger en een oven zijn van belang.


Viking Elektra staat voor u klaar in Hillegom
Over ons

Viking Elektra is al enkele jaren de elektricien voor klanten in de regio Noord - Zuid Holland en Utrecht. Ondanks het feit dat wij al vele tevreden klanten hebben mogen helpen, is... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0172 239 417

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor extra groep aanleggen?

Over Viking Elektra

Viking Elektra is al enkele jaren de elektricien voor klanten in de regio Noord - Zuid Holland en Utrecht. Ondanks het feit dat wij al vele tevreden klanten hebben mogen helpen, is elke nieuwe opdracht speciaal voor ons. Door onze jarenlange ervaring zijn wij allround in het vak en hebben wij een goede naam opgebouwd in de bouwwereld. Onze sterkste troeven zijn vakkundigheid en eerlijkheid. Onze offertes zijn dan ook altijd gespecificeerd en goed leesbaar voor de klant.


Openheid en transparantie, dat vinden wij belangrijk!


VCA,NEN 3140,NEN 1010,Keurmerk ConsuBeter

Reviews van Viking Elektra

Door Berry
Op 28 maart 2024
10

Echt vakmannen. Ik moest extra groepen laten trekken naar mijn keuken en krachtstroom aan laten leggen voor een nieuwe kookplaat. We konden niet laten in frezen omdat de keuken al gestuckt was dus moest er een andere oplossing worden gevonden. Daarbij is er een perfecte oplossing gevonden. Ook hebben ze gelijk mijn meterkast gefatsoeneerd qua bekabeling alles netjes weggewerkt en getest wat niet op de factuur stond. Tauhied is echt een vriendelijke man die overal bij meedenkt en de beste oplossing zoekt voor de klant. Zeker een aanrader voor iedereen die een goede en betaalbare elektricien zoekt.

Door M.M
Op 1 maart 2023
10

Wij hebben een nieuwe inductie kookplaat gekocht. De schema klopte niet en de monteur/elektricien kon toch de bedrading goed aanleggen. Eindelijk kon ik weer eten koken. Bedankt

Door B.V.D.S
Op 17 februari 2023
10

Ik heb mijn stoppenkast laten vervangen door Viking Elektra. Ze waren erg behulpzaam, reageerden snel en gaven goed advies. Inmiddels geniet ik zo'n twee maanden van mijn nieuwe stoppenkast.

Door A.D.J
Op 15 februari 2023
10

Tauhied communiceerde super goed over planning en wijzigingen na de offerte, iets wat ik zeer waardeerde. Daarnaast verrichte hij zijn werk voor een goede prijs en is het werk wat hij deed goed verricht. Ik raad 'm aan!

Door J.P
Op 22 december 2022
10

Viking Elektra converted my apartment to 3-phase so I could purchase an induction stove. Tauheid was very responsive and patient with my (many, many) questions and took the time to make sure I understood what was needed for this conversion. He even went above and beyond, helping me apply for the conversion with the grid manager, Liander. He provided and estimate of costs and the final price was exactly as reflected in the estimate. We scheduled a time and he arrived promptly and completed the job thoroughly and professionally. I highly recommend Viking Elektra.

Door J.A
Op 28 september 2022
10

Afgelopen zaterdag de voorbereidingen getroffen en maandag alles geïnstalleerd en afgemaakt. Doordat wij met een deadline zaten heeft Viking toch de ruimte weten te creëren en alles op tijd en netjes bij ons af te ronden. M.T. Ashikali is een aardige elektricien die weet waar het om gaat! Zeker een aanrader voor de volgende klus.

Door R.B
Op 23 augustus 2022
10

Super friendly and professional staff, arrived on time and did a very good job! Highly recommended!

Door Toby Plancius
Op 27 juli 2022
10

Zeer vakkundig en vriendelijke lui. Professioneel, secuur en alles super netjes achtergelaten!

Door Lúthien Merilin
Op 23 juli 2022
10

Snelle en correcte service!

Door Robin
Op 23 juli 2022
10

Viking elektra heeft bij mij een nieuwe hoofdschakelaar geplaatst zodat ik klaar ben voor een 3 fase aansluiting! Hij kon al snel op korte termijn langskomen en heeft nog veel vragen van mij beantwoord naast de hoofdschakelaar. Erg aardige man en doet zijn werk erg goed!

Door M.M
Op 21 juli 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door Marieke van Boven
Op 3 juli 2022
10

Via mijn stiefbroer kwam ik bij Viking Elektra terecht. Bij ons was er een stop doorgebrand en viel continu de stroom uit in ons huis. Tauhied van Viking Elektra kon vrij snel de diagnose stellen dat de oorzaak niet uit ons huis kwam (wat we eerst dachten). We hadden teveel groepen op 1 aardlekschakelaar. Hij heeft nu voldoende aardlekschakelaars per groep erin gezet. Ook de oude aardlekschakelaar bleek verouderd en die is vervangen. En hij heeft een hoofdschakelaar bijgeplaatst, die hadden we er niet tussen zitten. Sindsdien is onze stroom niet meer uitgevallen en voelen we ons weer een stuk veiliger nu het allemaal goed in elkaar zit. Tauhied is goed te bereiken en prijzen werden goed gecommuniceerd. We raden hem zeker aan.

Door Laura Mourus
Op 14 juni 2022
10

Hele fijne en snelle communicatie. Daarnaast denkt Viking Elektra ook mee in oplossingen.

Door N
Op 10 maart 2022
10

Neemt alle tijd voor je vragen, denkt mee en legt helder de mogelijke opties uit. Werkt netjes en secuur en vraagt een keurige prijs. Dikke 10!

Door C.V
Op 4 maart 2022
10

Fijne service gehad van Viking Elektra. Complete meterkast vervangen. Goed en netjes werk gedaan en heeft ons voorzien van alle informatie. Reageert snel op mails en telefoontjes, komt gemaakte afspraken netjes na. Zeer vriendelijk!

Door J.S
Op 24 februari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door L.S
Op 23 februari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door V.W
Op 20 januari 2022
10

Vriendelijk en professioneel. Werkt zorgvuldig en nauwkeurig. Geeft ook advies en is goed bereikbaar. Flexibel en denkt mee waar nodig. Erg prettige ervaring.

Door E.M
Op 20 januari 2022
10

Ik ben echt tevreden. De elekticien heeft perfect zijn werk gedaan, netjes en mooi. Hij was bekwaam en vriendelijk. Super goed.

Door C.D
Op 5 januari 2022
10

Super friendly staff - did the job well and quickly. very happy.

Door R.E
Op 14 december 2021
10

De elektricien van Viking die mij geholpen heeft was snel beschikbaar, zeer professioneel, meedenkend en vriendelijk. Zeer aanvaardbare prijsstelling voor wat er geleverd is.

Door P.C
Op 26 november 2021
10

Afspraak kon snel gemaakt worden en door flexibiliteit van beide zijden op de dag aangepast worden naar een geschikter moment. Na een korte inventarisatie van de situatie werd er snel een oplossing gevonden voor het probleem. Netjes uitgelegd en afgewerkt, inclusief labelen van reeds aangelegde fasedraad met afwijkende kleurstelling. Tevreden over de verleende service.

Door J.B
Op 18 november 2021
10

Ik had kortsluiting in de badkamer bij de wasmachine aansluiting. Meerdere elektriciens gebeld maar niemand had tijd, tot ik Viking Electra vond. De elektricien was onderweg naar Amsterdam maar die klus kon , hij had die klant gebeld, wachten. Hij is direct gekomen en heeft het probleem vakkundig verholpen. Een goede prijs kwaliteit verhouding, complimenten.