Heeft u een stroomstoring in Hillegom?

Misschien kent u het wel; de stroom in uw woning valt plotseling uit. Ineens is alles donker, en ook uw elektrische apparaten doen het niet meer. Erg vervelend! Vanzelfsprekend wilt u dat de stroomstoring zo snel mogelijk wordt opgelost, zodat u weer verder kunt gaan waar u mee bezig was. Uw elektricien in Hillegom kan u helpen in het geval van stroomuitval. Het is echter verstandig om bij een stroomstoring eerst zelf een aantal dingen te controleren, voordat u onnodig de hulp in roept van een professional. Controleert u bij een stroomstoring daarom allereerst of alle elektriciteit in huis is uitgevallen, of dat het slechts gaat om één van de groepen of de aardlekschakelaar in de meterkast. Lees meer over het doen van een stekkerproef.

Een stroomstoring in uw woning kan een aantal oorzaken hebben: Zo kan er bijvoorbeeld sprake zijn van een algehele storing. In dit geval zit uw hele straat of zelfs uw hele woonwijk zonder stroom. Ook kan de aardlekschakelaar zijn uitgevallen door een storing van één van de elektrische apparaten, of kan de hoofdzekering doorgesmolten of uitgeschakeld zijn door overbelasting. Deze zal dan moeten worden vervangen door een professional op dit gebied. Uw elektricien weet in Hillegom raad bij een stroomstoring en kan u helpen.

Kortsluiting? Uw elektricien helpt

Is uw stroom uitgevallen door kortsluiting en kunt u niet achterhalen waardoor de kortsluiting is veroorzaakt? Uw elektricien kan u helpen. Neemt u bij een stroomstoring contact op met uw elektricien in Hillegom en omgeving. Zijn de stoppen doorgeslagen? Ook dan kunt u op ons rekenen!