In Hillegom méér dan alleen elektriciteit

Wij zijn in Hillegom en omgeving al jaren dé expert op het gebied van elektriciteit. Bij alle klussen waarbij elektriciteit komt kijken, kunt u rekenen op onze elektriciens. Elektriciteit is echter niet het enige waar wij verstand van hebben. Wij zijn tevens gespecialiseerd in beveiliging, data en telefonie. Ook wanneer u in Hillegom hulp nodig hebt in een van deze disciplines, kunt u gebruik maken van onze diensten.

Extra diensten van uw elektricien

In Hillegom en omgeving kunnen wij meer voor u betekenen. Zo zijn wij ook specialist op de volgende gebieden:

  • Data
  • Bedrijfstelefonie
  • Beveiligingssystemen
  • Camerabewaking
  • Inbraakpreventie
  • Brandbeveiliging
  • Toegangsbeheer

Veel bedrijven maken gebruik van onze kennis op het gebied van data en telefonie. Wij leveren en installeren voor u een compleet bedrijfstelefoonsyteem op maat. Bereikbaarheid is immers van groot belang voor ieder bedrijf! Ook voor de aanleg van datanetwerken hebben wij altijd een passende oplossing. Wanneer u dit wilt, koppelen wij deze voor u aan het telefoonsysteem. Ook realiseren wij voor u een koppeling met toegangscontrole en beveiliging. In Hillegom en omgeving zijn wij een erkend CCV beveiligingsbedrijf en een erkend bouwkundig beveiligingsbedrijf, wat betekent dat wij een compleet plan voor u kunnen opstellen en realiseren. Ook brandbeveiliging valt onder onze vakkennis.

In Hillegom en omgeving zijn wij dus méér dan alleen expert op het gebied van elektriciteit. Wij zijn een allround installatiebedrijf. Wilt u gebruik maken van een van onze diensten? Of wilt u graag eerst meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt in Hillegom altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.