Krachtstroom aanleggen in uw woning?

Wilt u een inductiekookplaat aansluiten of een jacuzzi of sauna aanschaffen? Let er dan op dat er voor dergelijke producten heel veel stroom nodig is. De meeste elektronische apparaten hebben een standaard energieverbruik. Dit is veelal 230 volt. Veel oude huizen hebben een aansluiting van 1x35A. Dat is geschikt voor de standaard elektronische producten zoals een televisie, wasmachine of vaatwasser. Echter Jacuzzi’s, inductiekookplaten of sauna’s verbruiken, zoals gezegd, veel meer stroom. Een standaard één fase aansluiting volstaat in dit geval dan ook niet. U dient krachtstroom (of draaistroom) aan te leggen.

Expert in krachtstroom aansluiten

Krachtstroom is een elektrische aansluiting tussen twee of drie fasen van een drie fasen energiesysteem. Voor krachtstroom moet er een extra aansluiting komen en een aparte meter. Wij kunnen voor u een Perilex stekker aansluiten. Dit is een stekkersysteem voor het aansluiten van apparaten met een hoog vermogen. Particulieren kunnen niet zomaar een groepenkast ombouwen. De groepenkast is namelijk niet uw bezit, maar deze is eigendom van een elektriciteitsbedrijf. U heeft dan ook toestemming nodig van een elektriciteitsbedrijf. Deze zal alleen toestemming verlenen aan een erkend installateur.

Laat een 3 fase aansluiting aansluiten door een van onze specialisten. Wij hebben jarenlange ervaring. Wij werken voordelig en leveren producten van hoogwaardige kwaliteit.