Groepenkast samenstellen

De groepenkast is een belangrijk onderdeel van uw elektrotechnische installatie. Via de hoofdstop komt stroom uw woning binnen vanaf uw energieleverancier. Deze stroom wordt over de verschillende stopcontacten, lichtpunten en elektrische apparaten die zich in uw woning bevinden verdeeld. De groepenkast is het centrale punt voor stroom in uw woning en bovendien heeft deze ook nog een beveiligende functie waardoor u wordt beschermd tegen onder andere kortsluitingen en andere problemen. Vanzelfsprekend is het daarom belangrijk dat de groepenkast naar behoren werkt. Uw elektricien in Hillegom, zorgt ervoor dat uw groepenkast goed is samengesteld.

Groepenkast werkzaamheden

In Hillegom voeren onze elektromonteurs alle mogelijke werkzaamheden aan uw groepenkast vakkundig en snel voor u uit. Voor de levering en installatie van een nieuwe groepenkast bent u bij ons aan het goede adres, maar ook kunnen wij uw huidige groepenkast uitbreiden en een extra groep aanleggen. Daarnaast kunnen wij een aardlekschakelaar aansluiten of, indien nodig, de groepenkast vervangen. U kunt rekenen op snelle en professionele service van uw elektricien.

Tevens kunt u in de regio Hillegom bij ons terecht met vragen over die diensten die wij u kunnen aanbieden. Onze medewerkers geven u graag meer informatie of voorzien u van een vrijblijvend advies. Neem vrijblijvend contact met ons op!