Uw specialist op het gebied van elektrotechniek

Wellicht denkt u die simpele elektrische klus in uw woning wel even zelf te kunnen klaren. Veel mensen onderschatten de risico’s van werken met elektriciteit, wat in sommige gevallen zelfs levensgevaarlijk kan zijn. Het is daarom verstandig om een elektromonteur in te schakelen, wanneer u gaat werken met elektriciteit. Bij Viking Elektra staat er altijd een deskundige elektromonteur voor u klaar. U kunt onze hulp in roepen bij al uw elektrische klussen!

Elektrotechniek door uw ervaren elektricien

Wij zijn een erkend en gecertificeerd bedrijf dat zich in Hillegom en omgeving bezig houdt met elektrotechniek in de ruimste zin van het woord. Dankzij de veelzijdige kennis die binnen ons installatiebureau aanwezig is, kan onze elektromonteur u in Hillegom en omgeving van dienst zijn op alle gebieden van de elektrotechniek. Wij bieden u in alle gevallen een prijs- en gebruiksvriendelijke oplossing. Onze elektromonteur ontwerpt voor u onder andere uw hoofdverdeelinrichtingen, verlichtingsplannen en zwakstroominstallaties. Ook de automatisering van productprocessen valt onder onze diensten. Samen met u maken wij een ontwerp voor uw technische installatie dat aan al uw eisen voldoet en gericht is op de toekomst. De elektromonteur is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

U kunt als particulier in Hillegom de hulp inroepen van onze elektromonteur. Wilt u bijvoorbeeld uw groepenkast uitbreiden met meer groepen? Of wilt u uw bestaande groepenkast vervangen door een nieuwe? De elektromonteur regelt het voor u. Zo kan hij de status van uw bestaande groepenkast meten met behulp van een meetinstrument en kan hij uw systeem uitbreiden of vervangen. Onze elektromonteur werkt uitsluitend met materialen van de beste kwaliteit. In Hillegom zijn wij ook werkzaam in onder andere de woningbouw, utiliteit, midden- en kleinbedrijf, winkels en industrie. Door middel van korte lijnen kunnen wij u voorzien van directe adviezen en is de flexibiliteit in de uitvoer van een zeer hoog niveau. Wilt u in Hillegom een afspraak maken met onze elektromonteur? Neem dan contact met ons op.