Elektra aanleggen in Hillegom

In Hillegom en omstreken zij wij uw specialist in elektra. Bij ons werken elektriciens die jarenlange ervaring hebben opgedaan met allerlei diverse elektrische klussen voor zowel bedrijven als particulieren. Onze elektriciens werken voor u op vakkundige wijze aan uw groepenkast, uw bedrading, stopcontacten en lichtpunten. Wij zorgen dat het werk dat wij voor u uitvoeren altijd veilig gebeurt, en dat uw installaties ook in de toekomst veilig zullen blijven. We werken hierbij volgens de veiligheidsnorm NEN3140; wat inhoudt dat elektrische installaties veilig moeten zijn en blijven en dat werknemers hun werk veilig moeten kunnen doen. Uiteraard is dit belangrijk, zowel voor onze als voor uw eigen veiligheid! U kunt er van uit gaan dat onze elektriciens weten wat ze doen. Heeft u een klus waarvoor u ons wilt inschakelen? Onze elektriciens staan voor u klaar!

Onze werkzaamheden

Viking Elektra kunt u inschakelen voor vragen over of werkzaamheden aan uw groepenkast en voor het vervangen van elektriciteit of verplaatsen van bedrading, stopcontacten en lichtpunten. Voor diverse werkzaamheden aan uw gehele elektrische installatie; geheel van elektrische apparaten, aansluitingen en verbindingen in uw woning of bedrijf, kunt u een beroep doen op onze vakkennis. Viking Elektra helpt u bij het aanleggen, vervangen of verplaatsen van onder andere alle bedrading, stopcontacten en verlichting.

Ook zijn wij gespecialiseerd in communicatiesystemen zoals telefonie, televisie, internet en intercom. Bij de aanleg of bij het verplaatsen van bekabeling kunt u bij Viking Elektra terecht. Wij zijn in Hillegom tevens specialist op het gebied van stroom aansluiten. Wilt u meer weten over de diensten die onze elektriciens in Hillegom voor u kunnen uitvoeren? Neem dan contact met ons op.